• Skupaj_DONACIJA_1920x304px_72-min.jpg

Donacija

Vsaka pomoč je dobrodošla.


Donacijo nakažete na račun zavoda:

SI56 0475 0000 3293 395


Daril in spominkov ne sprejemamo. Veliko več pomeni denarna podpora, četudi skromna, ker lahko sredstva namenimo za stvari, ki jih resnično potrebujemo.
Hvala za razumevanje in podporo.

DONACIJA IZ DOHODNINE - vaša pomoč, ki vas nič ne stane


Namesto v državni proračun lahko 0.5% dohodnine, ki jo od vas v vsakem primeru vzame država, namenite našemu zavodu. Naše poslanstvo je namenjeno strokovni terapevtski pomoči posameznikom, parom, zakoncem in družinam, ki se znajdejo v duševni, čustveni, odnosni stiski, ... Naše delo je neprofitno in zato iščemo različne možnosti finančne podpore.


Vaš prispevek za nas je lahko ta, da izpolnite priložen obrazec (za prenos obrazca kliknite tukaj) in ga pošljete na pristojen Davčni urad. Ta odločitev za vas ne predstavlja nikakršne dodatne finančne oziroma davčne obremenitve, boste pa pripomogli k financiranju naših programov. Donirana sredstva bomo porabili predvsem za zaposlitev novih terapevtov. Z večjo kadrovsko zasedbo bomo lahko nudili več pomoči. K namenitvi dela dohodnine lahko povabite tudi svoje sorodnike, prijatelje, ljudi, za katere veste, da bi podprli naše delovanje ... Nič vas ne stane, da ste dobrodelni!


V SISTEMU SMO ZAENKRAT ŠE POD STARIM IMENOM:

DRUŽINSKI CENTER SVETA GORA

Naša davčna številka je SI 50592769

ZAHVALJUJEMO SE VAM ZA VAŠO PODPORO IN ZAUPANJE!