• Skupaj_KONTAKT_1920x304px_72-min.jpg

Kontakt

Center SKUPAJ

Zavod za vsestransko podporo in razvoj otrok, mladostnikov, posameznikov, parov, zakoncev in družin

Enota Sveta Gora

Sveta Gora 6

5250 Solkan

Enota Koper

Destradijev trg 11

6000 Koper

Pokličite nas, pošljite nam e-pošto ali pa nas kontaktirajte preko spodnjega obrazca.

Polje je obvezno.
Polje je obvezno. Nepravilna e-pošta.
Polje je obvezno.
Sporočilo je bilo uspešno poslano.
Napaka pri pošiljanju sporočila. Poskusi ponovno.

Kako do centra na Sveti Gori?


Enota Centra Skupaj na Sveti Gori leži na pobočju Svete Gore nad Novo Gorico tik pod vrhom. Ko se začenjamo vzpenjati po asfaltirani ovinkasti poti proti vrhu Svete Gore, ob poti na določene razdalje srečujemo velike lesene križe, ki stojijo na posameznih postajah križevega pota. Pri zadnji postaji pred zadnjo strmino proti vrhu je desno makadam cestica, ki pelje naravnost do centra (približno 100 m od glavne poti). Objekt je nežno marelične barve. Pri vhodu je zvonec.


Enota Centra Skupaj na Sveti Gori je odprta ob torkih, sredah in četrtkih, večinoma čez cel dan, občasno se določeni programi izvajajo tudi ob sobotah ali čez vikend. Za vsakršno pomoč, pogovor, terapevtski proces, delavnico, predavanje se je treba predhodno naročiti oz. prijaviti. Zaradi narave našega dela, ki je usmerjena v varnost in zaščito posameznika, nikogar ne moremo sprejeti brez predhodnega dogovora. Hvala za razumevanje.


Kako do centra v Kopru?


Enota Centra Skupaj v Kopru se nahaja v prostorih Frančiškanskega samostana sv. Ane na Destradijevem trgu. Potrebno je ločiti med vhodom v samostan, ki je z ulice ob cerkvi in vhodom z dvorišča, Destradijev trg 11, ki je nasproti samopostrežne restavracije 123. Do prostorov Centra Skupaj dostopamo z dvorišča, Destradijev trg 11.